صنعت اسباب بازی

ضرورت برنامه‌ ریزی برای تولید اسباب‌ بازی

دکتر جلیلی با بیان اینکه مساجد فضای بازی کودکان داشته باشند، مطرح کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیداری با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی در جریان فعالیت ها و مطالبات این صنف از تولیدکنندگان قرار گرفت و به ایراد نکات اقتصادی و فرهنگی پیرامون برنامه‌ ریزی برای تولید اسباب‌ بازی پرداخت. در  ادامه این برنامه  دکتر جلیلی با انجمن تولیدکنندگان صنعت اسباب بازی کشور دیدار کرد.برنامه ریزی برای تولید اسباب بازی

 

به گزارش «عصرایرانیان» نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با اشاره به دیدار های گذشته با اصناف مختلف در عرصه تولید، گفت: در جنگ اقتصادی باید دفاع و حمله ما از جنس اقتصاد باشد؛ اگر دشمن مانع صادرات ما میشود، باید بازارهای جدید صادراتی را هم فتح کنیم.

جلیلی با توجه به مطالبات تولیدکنندگان اسباب بازی کشور گفت: بازی برای کودکان یک ضرورت غیرقابل انکار و وسیله ای برای پرورش استعدادهای آنان است. ما در تعالیم دینی خود نیز داریم که کودک را تا هفت سالگی آزاد بگذارید و بر همین مبنا آزاد بودن کودک در یک محیط سالم و مستعد، زمینه های رشد و استعداد او را برای سال های بعد شکوفا میسازد. اگر این تاثیر عمیق از طریق اسباب بازی شکل بگیرد ماندگار خواهد بود. به این خاطر برنامه‌ ریزی برای تولید اسباب‌ بازی به عنوان یک کالای فرهنگی ضروری  است که میتوان ابعاد اعتقادی، تاریخی و ملی را در آن مشاهده کرد. با این نگاه، آخرین وجه مدنظر در تولید یک اسباب بازی جنبه اقتصادی آن است. اگر کارشناسان این عرصه عنوان میکنند که اسباب بازی یک ضرورت است، پس برنامه ریزی برای آن نیز یک ضرورت محسوب میشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری کشور و ضرورت برنامه ریزی برای تولید اسباب بازی اظهار داشت: کشوری که بالاترین ذخائر نفت و گاز دنیا را دارد پس به تبع آن در پتروشیمی و صنایع پایین دستی که مواد اولیه اسباب بازی را تامین میکند، مزیت نسبی به سایر کشور ها داریم.

دکتر جلیلی درخصوص جنبه نرم افزاری این صنعت نیز گفت: مزیت انقلاب اسلامی در نرم افزار آن است؛ به همین خاطر ابتکارات و نوآوری های فرهنگی می تواند مزیت نسبی شما باشد و . با وجود نقطه قوت و ذخائر غنی فرهنگی، اگر مطالعات مناسب را از ابتدای فرایند تولید، ضمیمه این صنعت کنید، برای مثال در بازی های فکری، قصه و شخصیت سازی ها، میتوانید دست برتر را داشته باشید. تکمیل این چرخه و توجه شایسته تولیدکنندگان اسباب بازی به وجه فرهنگی آن میتواند در رشته های علوم انسانی نیز ایجاد اشتغال کند. 

نماینده رهبرانقلاب در ادامه صحبت های خود اظهار کرد: سازمان تبلیغات، صداوسیما و سایر دستگاه هایی که در امر فرهنگ متصدی هستند، در کنار دولت صاحب وظیفه هستند. امور مساجد نیز همینطور؛ چه اشکالی دارد در هر مسجدی یک فضا برای کودکان با اسباب بازی ها تدارک دیده شده باشد؟! چه اشکالی دارد بعضی مواقع به جای نذر طعام، نذر اسباب بازی باشد تا زمینه ساز خاطره‌ی خوش برای کودک در مسجد باشد؟!

دکتر جلیلی در ادامه ضرورت برنامه‌ ریزی برای تولید اسباب‌ بازی افزود: البته باید توجه داشت که اگر اسباب بازی یک ضرورت برای کودکان هست، این منحصر به کودک شمال شهر تهران نیست؛ بلکه کودک روستایی در منطقه‌ی محروم هم باید بتواند از چنین امکانی برخوردار باشد. وقتی ضرورت این امر به درستی نمایان شود، تخصیص برخی هزینه ها به آن ممکن خواهد شد. همچنین در این دیدار تولیدکنندگان مختلف صنف اسباب بازی و دارندگان نشان های تجاری برتر در این صنعت به بیان مطالبات خود پرداختند. از مهمترین این مطالبات میتوان به درخواست تشکیل اتحادیه اسباب بازی سازان اشاره کرد.

نخچی، دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی به نمایندگی از جمع حاضرین گفت: انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور بالغ بر صد عضو تولیدکننده دارد که سال گذشته تاسیس شد.وی افزود: شناخت اسباب بازی به عنوان یک کالا با اصالت فرهنگی توسط دستگاه دولتی، تامین مواد اولیه از پتروشیمی ها بدون احتیاج به دلال بازی، تامین هزینه های سنگین برگزاری نمایشگاه های داخلی، حضور در نمایشگاه های خارجی جهت بازاریابی بین المللی، مشکلات در صادرات به کشور های همسایه، تامین نقدینگی تولید و تغییر فرمول محاسبه مالیات این دست از محصولات فرهنگی-صنعتی از جمله دغدغه های تولیدکنندگان در این صنف است.

منبع : روزنامه عصر ایرانیان – شماره : ۲۵۸۳ / سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷

5 1 رای
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظر
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
طاهری
طاهری
1 سال قبل

آخه این چه وضع تولید هست که ما داریم. تولید کنندگان در فشار قرار می گیرند و سود فقط تو جیب دلال ها می ره غیر اینه برای فروش تولید کننده ها یک چاره پیدا کنید.

دکمه بازگشت به بالا
2
0
لطفا درباره این مطلب نظر بدهیدx
()
x